DIT LOKALE MIKRO KAFFERISTERI I KØBENHAVN

Vi garanterer smag og kvalitet i international topklasse. Prøv selv at smage!

Vores mission er at hjemtage, riste og sælge noget af den fineste og bedste kaffe i Verden. Vi har ful folus på her eneste batch kaffe, der kommer ud af vor egen kafferister. Vi sælger den friskristede kaffe og espresso til virksomheder, kontorer, cafeer, gode restauranter, madbutikker mv. og private via denne webshop.

Smagen og den høje kvalitet er det vigtigste for os. Den går vi aldrig på kompromis med!

Vi handler med specialkaffe og speciel te - dvs. Single Estate og Single Origin arabica kaffe (100%) af meget høj kvalitet - samt professionelle og alm. espressomaskiner og tilbehør til virksomheder, butikker, cafeer, restauranter og glade kaffe-entusiaster.

Vi rister alle kaffe og espresso bønner selv. Så er der fuldstændig styr på kvaliteten!

Vi råder over et professionelt State-of-the-Art Hot Air riste-anlæg, hvor specialkaffen ristes med vores egenudviklede og unikke Scandinavian Flavour™-teknologi, som giver kaffen lange mere smag og mange flere fine smagsnuancer. Prøv selv at smage efter. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

The Scandinavian Flavour™ fremstilles kun af DAVIDS COFFEE.

Vi udvælger og hjemtager special te og råkaffe (grønne kaffebønner) af højeste kvalitet, både økologisk, fair trade og konventionelt dyrket. Råkaffen kommer fra udvalgte kaffefarme i det meste af den kaffeproducerende verden, men vi har jo vores favoritter... (se under kaffe og espresso).

Private såvel som virksomheder kan købe special te, espresso bønner og specialkaffe samt espressomaskiner og udstyr i denne webshop. Velkommen til DAVIDS COFFEE's webshop.