Kontor og erhverv

DAVIDS COFFEE leverer nyristet kaffe til MINDRE OG MELLEMSTORE virksomheder. Den velsmagende og aromatiske specialkaffe giver både medarbejdere, kunder og gæster en lækker kaffeoplevelse ud over det sædvanlige; kaffe, som ligger godt i maven. Uden af give hovedpine! KONTOR & ERHVERV

Træt af kedelig “kontorkaffe”, hovedpine og ondt maven?

- SÅ BØR DU OVERVEJE AT SKIFTE TIL DAVIDS COFFEE!

Vi leverer nyristet kaffe til større og mindre virksomheder, der giver både medarbejdere, kunder og gæster en velsmagende, unik og lækker kaffeoplevelse – som ligger godt i maven og skåner hovedet (ingen hovedpine!).

Kaffen leveres som hele bønner – i frisk-kværner den selv – eller forpakket som kværnet kaffe til stempelkande eller kaffemaskine.

Der ydes rabat ved samlet køb af større mængder samt ved fast leveringsaftale. Vi pakker kaffen i kasser af 8×1000g (8kg per kolli).

Kontakt os allerede i dag eller ring 32 14 55 18 (kontor). Vi udarbejder meget gerne et tilbud, der passer til netop jeres virksomhed. Vi er også leveringsdygtig i kaffe- og espressomaskiner til såvel større som mindre virksomheder. Ring i dag og få ny kaffe i morgen.

(NB Priserne i denne shop er inkl. moms: Momsfaktura fremsendes ved alle køb).

Vi gi’r kaffen nyt navn – og gør dine kolleger og kunder meget gladere!

venlig hilsen
Davids kaffeteam