Hvilket espresso vandfilter passer til min Jura espressomaskine?

 Her kan du finde den komplette liste over vandfiltre til alle Jura espressomaskiner

FIND DIT VANDFILTER TIL JURA ENA, JURA MICRO, JURA IMPRESSA & JURA GIGA FULDAUTOMATISKE ESPRESSOMASKINER.

Claris har udviklet et vandfilter med en trådløs chip.

Fremover bliver det nemmere at installere og montere vandfilter i sin fuldautomatiske Jura Espressomaskine med det nye Claris SMART vandfilter, der indeholder en trådløs chip, som fortæller espressomaskinen, at der er vandfilter monteret i maskinen. 

Fremover behøver man ikke fortælle maskinen ved opstart, at man ønsker at køre med eller uden vandfilter.

I kraft af det nye I.W.S. system - det står for Intelligent Water System - ved espressomaskinen altid, om der er Jura Claris SMART vandfilter monteret i vandtanken eller ej.

Når vandfilteret er monteret, tæller maskinen ned fra (op til) 60 liter, filteret kan klar mellem udskiftninger, og når filteret fjernes fra vandtanken, beregner Jura espressomaskinerne selv, hvornår de i stedte er tid til at afkalke maskine. Du behøver ikke foretage dig andet end at følge maskinens anvisninger. SMART.

Jura Claris SMART vandfilter med trådløs forbindelse (WiFi) til espressomaskinen passer indtil videre kun i de nye modeller; Jura Impressa Z6 OneTouch topmodel til hjemmebrug og den ligeledes nye, men meget "mindre" Jura Impressa E6, også til hjemmebrug. Begge maskiner har i øvrigt "stor" vandtank.

Begge modeller kommer i øvrigt med Juras spritnye Pulse espressobrygningsteknologi, hvor det tager præcis 28 sekunder at brygge en kop dampende varm espresso, for at opnå perfekt ekstraktion.

Der er også kommet ny vandfilter-teknologi til de "gamle" Jura Claris vandfiltre; Jura Claris White og ura Claris Blue vandfiltre. 

De nye vandfiltre hedder Jura Claris PLUS BLUE+ og Jura Claris White+ har grundlæggende samme renseteknologi som de hidtidige vandfiltre, men de renser nu så godt for kalk og andre urenheder, at Jura nu lover, at man ikke længere behøver at afkalke sin espressomaskine 2-3 gange årligt, hvis blot man bruger Jura nye vandfiltre (hele tiden).

Jura Claris Plus White vandfilter:

Forskellen ser du udvendig, hvor Jura Claris Plus White+ er hvidt uden på og rundt i fatningen (bunden). Dette vandfilter passer generelt til alle Juras Impressa modeller, med undtagelse af den nyeste Jura Impressa Z6 OneTouch (som bruger det nye Claris SMART vandfilter).

Jura Claris Plus Blue vandfilter:

Jura Claris Plus Blue vandfilter - lyseblåt uden på og har en 6-kantet tilkobling i bunden af filteret - der hvor man monterer det i den aftagelige vandbeholder.

Jura Claris SMART vandfilter med I.W.S. teknologi

I efteråret 2015 kom den nye Claris SMART vandfilter på markedet til Juras nyeste espressomaskiner. I kraft af det nye I.W.S. system - det står for Intelligent Water System - ved espressomaskinen altid, om der er Jura Claris SMART vandfilter monteret i vandtanken eller ej. Du behøver ikke fortæller maskinen, om det på forhånd, eller når der skifter fra vandfilter "yes" eller vandfilter "no" i menuen.

Du kan købe Jura Claris Plus BLUE og Jura Claris WHITE vandfilter. Samt Jura Claris SMART vandfilter. Køb Jura vandfilter her >>

I takt med at Jura Impressa modellerne udskiftes til nye modeller, kommer de disse modeller også til at benytte det nye Jura Claris PLUS BLUE vandfilter med 6-kantet bund.

Jura espressomaskiner, der bruger Jura Claris SMART vandfilter: 

 • Jura Impressa E6 Platin
 • Jura Impressa Z6 One Touch Aroma+ G3

Jura espressomaskiner, der bruger Jura Claris Plus BLUE / ENA vandfilter: 

  Du kan købe Jura fuldautomatiske espressomaskiner her>>

  Jura espressomaskiner, der bruger Jura Claris White vandfilter: 

  • Jura Impressa XF50 Classic
  • Jura Impressa Xs9 Classic Aroma+

  Ældre og nuværende Jura Impressa maskiner skal fremover bruge Jura Claris PLUS “WHITE” vandfilter. Du kender Jura Claris Plus White på, at det er helt hvidt og har RUND bund, altså der hvor filteret monteres i den aftagelige vandtank.

  Udgåede Jura Impressa-maskiner, der bruger Jura Claris PLUS WHITE vandfilter:

   • Jura Impressa C5
   • Jura Imressa C9 One Touch
   • Jura Impressa F50 og F50 Clasic
   • Jura Impressa F50
   • Jura Impressa F70
   • Jura Impressa F90
   • Jura Impressa Z5 I/ II
   • Jura Impressa J5 Pianohvid
   • Jura Impressa J9 One Touch
   • Jura Impressa S9 OneTouch
   • Jura Impressa Xs 90 OneTouch
   • Jura Impressa Xs 95 OneTouch (sølv)
   • Jura Impressa Xs 9 PRO II OneTouch
   • Jura Impressa X9 Aluminium
   • Jura Impressa X9 Sølv

  Vi sælger både Jura Claris PLUS BLUE/ENA og Jura Claris PLUS WHITE vandfiltrene her i shoppen. Enten i 1 stk. eller i 3-pak med rabat.  

  Du kan købe Jura Claris vandfiltre her>>