DAVIDS BLEND NO.1 KAN KØBES ONLINE!

Skrevet 06. May 2010

NU KAN DU KØBE MIN BEDSTE KAFFEBLANDING ONLINE!

Hidtil har min egen Blend No.1 været forbeholdt cafeer og restauranter, der som de eneste har kunnet servere denne meget eksklusive og velsmagende kaffeblanding til stempelkande og kaffemaskine.

Blend No. 1 er skabt ud fra et ønske om at fremstille det bedste af det bedste: Denne unikke og særdeles velafbalancerede brygkaffe rummer den fineste arabicakaffe fra kaffefarme i Syd- og Mellemamerika, Asien og Afrika.

Blend No.1 – den perfekte brygkaffe
Sammensætningen er kaffe blandingen er selvsagt vores fabrikshemmelighed. Sådan er det. Men jeg kan sige så meget, at jeg regner Blend No.1 for min perfekte brygkaffe, dvs. kaffe der brygges i stempelkande og kaffemaskine – sidstnævnte i særdeleshed hvis man benytter Swissgold guldkaffefilter, som lader alle de fine smagsnuancer igennem uden at farve smagen.

Går faktisk også i Fuldautomatiske Espressomaskiner!
Davids Blend No.1, som er kaffe blandingens fulde navn, kan sågar også bruges i fuldaut. espressomaskiner såsom Nivona CafeRomantica, Jura Ena/Jura Impressa, Saeco, Krups, Melitta og Siemens og hvad de hedder alle sammen; Blend No.1 har nemlig været afprøvet i flere af de nævnte mærker med succes…

Stor i smagen – fornuftig i prisen
Inden du køber Blend No. 1, skal du vide, at denne kaffeblend foruden den eksklusive smag og fornemme kvalitet, der selvsagt følger prisen, er både fyldig og drøj i brug. Du kan regne med at bruge op til 20 % færre kaffebønner end det, du normalt bruger. Du kan med andre ord skære 20 % af prisen, når du sammenligner prisen på Blend No.1 med andre gode kaffeblandinger.

Normalprisen for DAVIDS Blend No.1 er 62 / 120 / 230 kr. inkl. moms (225g / 450g / 1000g). Du finder Blend No1. her

Til professionelle kunder, som endnu ikke har smagt Blend No.1, kan jeg oplyse, at Blend No.1 har en meget lang kandetid! Den kan med andre ord tåle at stå på kaffekanden i mindst en halv time (snarere 1 time) og stadig smage frisk og lækker, når den serveres.