Påskekaffen Anno 2010 på hylden

Skrevet 22. March 2010

Kære kaffenyder.

Så er Påskekaffen Anno 2010 ristet og kommet på hylden. Der er tale om en nykomponeret kaffeblanding, som adskiller sig fra de sidste års påskekaffe ved at være en smule lysere og mere “solrig” i smagen. Og have en lille smule mere kaffesyrlighed end de forrige år.

Udgangspunktet for Påskekaffe Anno 2010 har været den klassiske påskeøl, der med sin tilbageholdte fylde og ekstra styrke og lyse smagsnuancer ledsager et godt påskebord på bedste vis. På samme måde er det med Påskekaffen Anno 2010.

Med sin medium fylde og kraftigere smagsnuancer med noter af bl.a. blomster, honning og en smule krydderier ligger godt i munden. En fin afslutning af citrus sørger samtidig for at rense ganen og pifte tingene lidt op. Dog uden at virke for voldsomt.

Påskekaffen Anno 2010 er den perfekte ledsager til den gode påskemiddag.

Rigtig god fornøjelse – og god Påske!

Venlig hilsen
David

DAVIDS COFFEEs Påskekaffe Anno 2010 er en harmonisk og skøn kaffeblanding, der smager af forår og lyse timer. Påskekaffen Anno 2010 er blandet så den ledsager den gode påskemiddag med smagsnoter af blomster, honning og lette krydderier. Dertil et godt pift af citrusfrugt til at rense ganen efter den gode påskemiddag.