VELKOMMEN TIL SHOPPEN!

Skrevet 14. February 2010

Kære kaffeinteresserede, kaffeelsker og alle andre, som har lyst til at kigge og smage den Gode Kaffe: Velkommen til DAVIDS COFFEE’S nye webshop!

Du kigger på den dugfriske udgave, der netop er “gået online”, og hvor du kan købe den Gode kaffe og forlyste dig med at bladre, “snuse”, “smage”, læse og opleve de mange, forskellige sider af kaffens vidunderlige univers.

Der vil løbende blive lagt forskellige informationer og oplysninger for den kaffe-interesserede ud på denne side, herunder tips og råd til bedre kaffebrygning, køb af det rette udsyr, trends og strømninger fra kaffens univers, bryg “den perfekte kop kaffe”, “den perfekte espresso” og sådan får du mere ud af dit fine kaffe-udstyr. Altsammen for at give dig den bedste mundfuld kaffe.

Så; hold dig orienteret på www.davidscoffee.DK (her!). Det gør ikke spor, hvis du falder for fristelsen, og køber lidt gode bønner med hjem:)

ÅBNINGSTILBUD:
Jeg har sammensat en række attraktive tilbud, som bl.a. giver dig mulighed for at smage et udvalg af DAVIDS COFFEE: 5 x espresso, 5 x stempelkaffe og 5 x økologisk-fairtrade kaffe – I alt 15 forskellige bønner, alle nyristet på vort eget kafferisteri.

Du kan også gøre en god handel på div. kaffebryggere, kaffekværne og kaffebønner: Se under “Åbningstilbud” i menuen i høre side.

HOLD OGSÅ ØJE MED SHOPPEN I DE FØLGENDE DAGE OG UGERDER KOMMER FLERE RIGTIG GODE ÅBNINGSTILBUD.

ÅBNINGSTILBUDDENE LØBER FREM TIL OG MED SØNDAG D. 7. MARTS (eller så længe lager haves). Har du forelsket dig i en ting, så bør du nok ikke vente for længe…

Velkommen nok engang, kære kaffeelsker, livsnyder, espressodrikker, hjemmerister, bønnefreak og alle andre, som bare gerne vil have en rigtig god kop kaffe!
DAVID