Artiklen er gemt under: Julekaffe

Julekaffen Anno 2016 er ristet og klar!

Skrevet den 22. December 2016 | Udgivet som 100% arabica, Julekaffe, Julekaffen anno 2015

Så er årets julekaffe ristet og klar til afsendelse.

Vi gentager succesen og rister vores populære julekaffe fuld af kaffesmag og juleindtryk. Vi har blandet rigtig gode arabica kaffebønner fra lande som Columbia, Østafrika, Brasilien, Guatemala, Indien, Mexico.

Julekaffen Anno 2016 er mellem-mørk og ekstra langtidsristet, så den smager vinter og dampende varm julemad.

Julekaffen anno 2016 er lækker, cremet blød og meget fyldig. Smagen "julet" med med noter af nødder, anis, chokolade og andre julekrydderier. Vi har ristet bønnerne sammen og ladet dem riste i længere tid end normalt. Derved udvikler vores julekaffe sig til større fyldighed og blødere og mere eksklusiv smag.

Dejlig julekaffe - ren smag af julen - intet er tilsat de fine arabica kaffebønner.

Julekaffen er drøj i brug og giver rigtig megen kaffesmag såvel i stempelkande som kaffemaskine og fuldautomatisk espressomaskine.

Med DAVIDS Julekaffe kan du give venner og familie en skøn værtsgave og nyde kaffe smagen af jul hele december måned. Eller blot nyde en fuldendt kop kaffe på ekstra gode kaffebønner selv!

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og godt nytår.

JULEKAFFEN ANNO 2013 ER RISTET OG KLAR TIL BRYGNING!

Skrevet den 26. November 2013 | Udgivet som 100% arabica, Julekaffe, Julekaffen Anno 2013, Kaffeblends, Specialkaffe

Så er der julekaffe til filter og kaffebrygger.

Vi gentager succesen og rister vor egen version af julekaffe. Der er tale om et udvalg af TOP-arabica Single Estate kaffe fra lande som Columbia, Brasilien, Guatemala, Indien, Mexico m.fl.

Julekaffen Anno 2013 er mellem-mørk og ekstra langtidsristet. Kroppen er rund og meget fyldig, smagen er kraftig (ikke "stærk"!) med noter af nødder, anis, chokolade og andre julekrydderier. Det betyder ikke, at den er kraftigt eller stærkt ristet. Blot ristet i længere tid og modnet gennem længere og roligere kafferistning.

Obs!: Der er ikke tilsat noget; der er tale om 100% naturlig kaffe, hvor alle smagsnuancer kommer inden fra de enkelte kaffebønner.

Dette betyder, at Julekaffen Anno 2013 smager betydeligt mere igennem - kraftigere i smagen om man vil - end anden kaffe. Du kan sammenligne ristningen lidt med vores Dark Dream Espresso, uden sammenligning i øvrigt.

Vi har sat priserne ned, så alle kan være med. Husk: Kaffen er meget drøj i brug, du sparer rask væk 25-40% på kaffebønnerne. Så prisen er en helt anden, når du sammenligner med anden god kaffe.