Artiklen er gemt under: Espresso kaffe

NYHED JURA ENA 9 ONE TOUCH AROMA+ SORT

Skrevet den 03. January 2014 | Udgivet som Espresso, Espresso kaffe, Espressobrygger, Fine foam mælkeskummer, Fuldautomatisk espressomaskine, God kaffe, JURA ENA 9 ONE TOUCH AROMA+ SORT, Jura espressomaskine, Kaffebrygger

Så er den kommet - den nye udgave af Jura Ena 9 One Touch Aroma+ - nu med den vigtige forbedring i form af den indbyggede Aroma+ espressokværn.

Forskellen er den, at Aroma+ kværnen kværner finere og langt bedre end tidligere, hvilket giver dig en kraftig smagsforbedring, særligt når du drikker espresso kaffe.

Af øvrige forbedringer kan nævnes:

  • Centreret udløb (koppen sættes kun 1 sted - både kaffe og mælk løber ud herunder)
  • Aroma+ kværn (NYHED) Kompakt maskine - Rigtig flot på køkkenbordet
  • ”Fine foam” mælkeskum - ægte mikro skum
  • 5-16 gram i brygenheden - bedst til espresso entusiasten
  • Aroma boost knap, for stærkest mulige brygning

Den nye  Ena 9 One Touch indeholder den nye og stærk forbedrede Aroma+ espressokværn, som giver kaffen og særligt espresso langt dybere og bedre smag. Og så er den nye espressomaskine tilmed blevet 500 kr. billigere! Og designet flottere, så det nu er i tråd med Jura Ena Micro serien.

 

NYHED! DARK DREAM ESPRESSO TIL KENDERE

Skrevet den 29. May 2013 | Udgivet som DARK DREAM ESPRESSO, Espresso, Espresso bønner, Espresso kaffe, Professionel espressokaffe

GRØNNE KAFFE BØNNER TIL HJEMMERISTNING

Skrevet den 13. May 2013 | Udgivet som DAVIDS COFFEE espresso kaffe grønne kaffebønner, Espresso kaffe, Grønne espressobønner, Kaffebønner til hjemmeristning

Nu kan du købe grønne espressobønner hos DAVIDS COFFEE.

Vi giver dig nu mulighed for at købe grønne kaffebønner til hjemmeristning her i DAVIDS COFFEE shop.

Det gælder alle DAVIDS egne espresso blends, som du kender og måske har smagt.

Du kan vælge mellem Espresso No.5 The Original, Espresso No.6 Classic Italian, Espresso No.7 Latin Love, Espresso No.8 Choko Fantastic, Espresso No.9 - 100% økologisk samt Espresso No.10 Forte.

De grønne espressobønner til ristning derhjemme ligger i poser af 500g, 1kg, 2kg og 4kg poser. Der er rabat på bønnerne, når du køber køber hhv. 2, og 4 kg. af hver espressoblanding.

Køb dine grønne espresso bønner til hjemmeristning her >>

 

Alle espresso blandingerne er den originale blanding, som vi selv rister og sælger som ristede kaffebønner (her>>), og de indeholder frisk TOP-arabica kaffebønner. For største delens vedkommende er der tale om Single Estate kaffer, enkelte er Single Origin.

Kun Espresso No.10 Forte indeholder (højkvalitets) robusta kaffe i størrelsesordenen 20%. Dette er for at opnå en kraftigere crema, som mange espresso afficionados elsker og værdsætter.

Hvis du er til hjemmeristning af espresso kaffe, så vælg en eller flere af vore unikke espressoblandinger og kast dig ud i den fornøjelige og ædle kunst at riste kaffe.

Rigtig god fornøjelse med kafferistningen.

Kaffehilsener - David

Skriv en kommentar neden for om din kafferistning og valg af bønner. Tak fordi du deler med andre.

VI HAR REDESIGNET DEN ØKOLOGISKE ESPRESSO KAFFE

Skrevet den 21. February 2013 | Udgivet som Espresso bønner, Espresso kaffe, Professionel espressokaffe, Økologisk espresso

Vi har finjusteret vores økologiske Espresso Blend No.9, så den nu er silkeblød og endnu mere intens.

DAVIDS Espresso Blend No 9 - 100% økologisk indeholder nu bl.a. Finca Ramirez (Dom. Republik) og Shadegrown El Café de Loja fra byen Loja i den sydlige del af Equador. Espresso kaffen indeholder i alt 3 økologiske specialkaffe bønner - alle i meget høj arabica kvalitet. Den 3. kaffesort holder vi for os selv ;)

Vi har ristet Loja'en siden 2010, men har bare ikke skrevet så meget om det. Og det er synd, for der er tale om en fremragende arabica kaffe med fin, fin kaffesyrlighed, som kommer bedre til udtryk i vores økologiske espresso kaffe.

DAVIDS Espresso Blend No 9 - 100% økologisk ristes lige til kanten af Full City, dvs. lige i begyndelsen af 2. knæk. Derved opnår espressoen at beholde alle sine fine kaffesyrer samtidig med at en opnår en god balance mellem syrlighed og naturlig sødme. Espresso er selfølgelig stadig meget brygbar og går godt gennem både espressokværn og espressomaskine (også fuldautomatiske espressomaskiner, herunder Jura Ena Micro og Jura Impressa One Touch samt Siemens, DeLongo, Melitta og Krups).

Vi oplyser ikke den nøjagtige sammensætning af espresso kaffen, men vi kan da nævne, at der er tale om tre højkvalitets arabica specialkaffe bønner, som alle er single estate og nøje udvalgt.

Smagsprofilen er nøddeagtig og har en klar smag af mørk chokolade med noter af bl.a. blommer, honning, skovbær og lidt appelsin fra Loja'en. Den har en fin syrlighed, der afbalancerer kroppen og smagfylden ganske fint. Du får en meget lang og meget fin eftersmag, hvor alle kaffernes fine smagnoter kommer til udtryk. Cremaen er som altid fed med mikro fin cremaskum; helt i top!

Mundfylden er stor - på den gode måde - dvs. med rigtig megen god smag (ikke sur eller besk) og samtidig formår denne økologiske espresso at være silkeblød og meget, meget behagelig at drikke såvel som single / dobbelt espresso som i mælkebaserede espressi, herunder Cappuccino, Cafe Latte og Macchiato og Cortado.

Her kan du købe Davids Espresso Blend No.9 - 100% Økologisk

Så er der frisk økologisk Espresso på hylden!

Skrevet den 22. May 2012 | Udgivet som 100% økologisk, DAVIDS Espresso Blend No.9, Espresso kaffe, Latte espresso

Så er der frisk økologisk Espresso på hylden!

Efter længere tids fravær kan vi igen tilbyde den fuldfed, 100% Økologiske espresso af egen "avl". 

Der er stadig tale en fuldfed espresso ristet lige akkurat Ful City, med professionelle egenskaber, dvs. den går godt gennem espresso kværnen (kværner rigtigt, således at den kan pakkes perfekt i bryghåndtaget) og brygger perfekt espresso med tykt og lækker lag crema.

Davids Espresso Blend No.9 - 100% Økologisk er som navnet siger 100% økologisk espresso kaffe. Der er talel om rene arabica bønner fra udvalgte kaffefarme, dvs. single estate kaffer og en enkelt single origin.

Espresso kaffens nøjagtige sammensætning er vores lille hemmelighed, men kendere berømmer dens blødhed og mildhed, ikke at forveksle med svag espresso! 

Davids Espresso Blend No.9 - 100% Økologisk byder på intens og dyb espresosmag, perfekt til espresso shot, latte og cappuccino.

Der er tale om en velafbalanceret espresso med fyldig krop, dyb, bred og intens mundfuld, noter af nougat chokolade og blomme, med et touch af citrus for at afslutte smagen korrekt. 

Med Davids Espresso Blend No.9 - 100% Økologisk får du en laaaang og lækker eftersmag.

Davids Espresso Blend No.9 - 100% Økologisk kan købes Her>>