Artiklen er gemt under: Espresso

NYHED JURA ENA 9 ONE TOUCH AROMA+ SORT

Skrevet den 03. January 2014 | Udgivet som Espresso, Espresso kaffe, Espressobrygger, Fine foam mælkeskummer, Fuldautomatisk espressomaskine, God kaffe, JURA ENA 9 ONE TOUCH AROMA+ SORT, Jura espressomaskine, Kaffebrygger

Så er den kommet - den nye udgave af Jura Ena 9 One Touch Aroma+ - nu med den vigtige forbedring i form af den indbyggede Aroma+ espressokværn.

Forskellen er den, at Aroma+ kværnen kværner finere og langt bedre end tidligere, hvilket giver dig en kraftig smagsforbedring, særligt når du drikker espresso kaffe.

Af øvrige forbedringer kan nævnes:

  • Centreret udløb (koppen sættes kun 1 sted - både kaffe og mælk løber ud herunder)
  • Aroma+ kværn (NYHED) Kompakt maskine - Rigtig flot på køkkenbordet
  • ”Fine foam” mælkeskum - ægte mikro skum
  • 5-16 gram i brygenheden - bedst til espresso entusiasten
  • Aroma boost knap, for stærkest mulige brygning

Den nye  Ena 9 One Touch indeholder den nye og stærk forbedrede Aroma+ espressokværn, som giver kaffen og særligt espresso langt dybere og bedre smag. Og så er den nye espressomaskine tilmed blevet 500 kr. billigere! Og designet flottere, så det nu er i tråd med Jura Ena Micro serien.

 

NYHED! DARK DREAM ESPRESSO TIL KENDERE

Skrevet den 29. May 2013 | Udgivet som DARK DREAM ESPRESSO, Espresso, Espresso bønner, Espresso kaffe, Professionel espressokaffe

Espresso Blend No. 10 - Forte er tilbage!

Skrevet den 26. November 2012 | Udgivet som Espresso, Espresso No.10 Forte, Espressokaffe, Forte

VERDENS KRAFTIGSTE ESPRESSOKAFFE...?

DAVIDS Espresso Blend No.10 Forte er for inkarnerede espresso nyder, der bare må have SUPER KRAFTIG OG STÆRK espresso kaffe! Men altså stadig med den gode, fyldige og afrundede smag i behold. 

HER FÅR DU FRISKRISTET ESPRESSO MED MAX POWER!!!

Ristningen er nok kraftig, men i Espresso Blend No.10 Forte har vi forenet den "mørk" ristning med den velkendte Scandinavian Flavour-ristning, som giver dig flest mulige smagsnuancer.

Tilfredsstiller selv den mest krævende espresso-entusiast.

Vi har ristet et par forskellige single estate kaffebønner og tilsat 20% robusta i den høje kvalitet AA (dobbelt-A) for at tilføre ekstra "bid" og styrke. Samtidig sætter robustaen "Turbo" på cremaen og giver dig et "dobbelt" lag kraftigt crema. Sådan!

Espresso No.10 Forte = MAX ESPRESSO POWER!!

DAVIDS COFFEE Espresso Blend No.10 Forte indeholder lidt robusta som den eneste i vort sortiment.

DAVIDS COFFEE - Håndristet topkvalitet fra eget kafferisteri.