Nyhed! Claris SMART vandfilter med trådløs kommunkation

Skrevet 30. November 2015 | Tagget under Claris SMART vandfilter, Jura Claris SMART, Vandfilter til Jura Espressomaskiner

Claris har udviklet et vandfilter med en trådløs chip.

Fremover bliver det nemmere at installere og montere vandfilter i sin fuldautomatiske Jura Espressomaskine med det nye Claris SMART vandfilter, der indeholder en trådløs chip, som fortæller espressomaskinen, at der er vandfilter monteret i maskinen. 

Fremover behøver man ikke fortælle maskinen ved opstart, at man ønsker at køre med eller uden vandfilter.

Med det nye I.W.S. system - det står for Intelligent Water System - ved espressomaskinen altid, om der er Jura Claris SMART vandfilter monteret i vandtanken eller ej.

Når vandfilteret er monteret, tæller maskinen ned fra (op til) 60 liter, filteret kan klar mellem udskiftninger, og når filteret fjernes fra vandtanken, beregner Jura espressomaskinerne selv, hvornår de i stedte er tid til at afkalke maskine. Du behøver ikke foretage dig andet end at følge maskinens anvisninger. SMART.

Jura Claris SMART vandfilter med trådløs forbindelse (WiFi) til espressomaskinen passer indtil videre kun i de nye modeller; Jura Impressa Z6 OneTouch topmodel til hjemmebrug og den ligeledes nye, men meget "mindre" Jura Impressa E6, også til hjemmebrug. Begge maskiner har i øvrigt "stor" vandtank.

Begge modeller kommer i øvrigt med Juras spritnye Pulse espressobrygningsteknologi, hvor det tager præcis 28 sekunder at brygge en kop dampende varm espresso, for at opnå perfekt ekstraktion.

Jura har nok engang hævet baren for, hvor godt en fuldautomatisk espressomaskine kan brygge en kop espressokaffe. Nu er vi tæt på café-kvalitet!

Jura Claris SMART vandfilter koster 119.95 kr/stk. Vi giver 5% rabat når du køber en 3-pak.