NYHED! DARK DREAM ESPRESSO TIL KENDERE

Skrevet 29. May 2013 | Tagget under DARK DREAM ESPRESSO, Espresso, Espresso bønner, Espresso kaffe, Professionel espressokaffe

Kære kaffe-entusiast.

Så har jeg begået en ny espresso kaffe, som lyder navnet DARK DREAM Espresso. For der er tale om en mørk og hed drøm af en espressokaffe, som brygger den skønneste og lækreste kop espresso, man kan tænke sig.

DARK DREAM Espresso er min egen espresso blanding, som består af fire forskellige single estate espressobønner fra primært Syd- og Mellemamerika. Der er selvfølgelig tale om 100% arabica kaffebønner, men ikke bare arabica, derimod arabica i de allerhøjeste klassifikationer, herunder BSCA specialkaffe, Superior, Grade 1-2 samt Top Antigua mv.

Og selvfølgelig er DARK DREAM Espresso i professionel kvalitet som alle mine øvrige espressoer. Det vil sige, at de brygger perfekt såvel i manuelle, professionelle espressomaskiner, som dem du ser på cafeerne, men faktisk også i de efterhånden mange, forskellige fuldautomatiske espressomaskiner som rigtig mange danskere har købt sig, såsom Jura, Miele, Siemens, Krups osv.

Her kan du købe min nye DARK DREAM Espresso.

De venligste kaffehilsener - David

Skriv en kommentar neden for om din kafferistning og valg af bønner. Tak fordi du deler med andre.